Weerstation Zoersel Live Webcam Weerstation Zoersel Live Webcam


sateliet wolkenradar  


Doneren

CBI


onweer radar meer informatie blitzortung!


regen radar  rain snow radar


Enkele sfeerfotootjes...  

Het weer levert geen direct gevaar op.    Er zijn geen waarschuwingen afgegeven.

Resultaten enquêtes weerstation Zoersel & omstreken

Directe link naar resultaten

Doormiddel van enquêtes wilde ik graag jullie mening horen die zowel de Facebookpagina als deze website dagdagelijks volgen. Op donderdag 4 oktober rond 20:30 uur werd de enquête online geplaatst, deze konden (en kunnen nog steeds ingevuld worden) via deze link. Het resultaat mag er zijn! Er reageerden na 4 dagen tijd, 171 personen op de oproep om deze enquête even in te vullen. Dit bezorgde mij een schat van informatie & tips die ik graag ook voor jullie openbaar wil zetten! Voorts gaven deze 171 personen deze pagina met bijhorende Facebookpagina, een gemiddelde recensie van 8,9/10!

Dankzij talrijke tips & informatie die jullie via de enquête ingevuld hebben, zou ik graag op enkele van deze tips, een antwoord willen geven. Een top 3 van de meest voorkomende tip:

Deze tip vind ik zeker interessant! Ik ga dan ook eens bekijken of dit mogelijk is door onderandere ook ingestelde berichten in te plannen rond een bepaald tijdstip in de ochtendperiode. Hierdoor komen de berichten echt op een vast tijdstip online.(bijvoorbeeld om stipt 07:30 uur in de morgen, ipv 07:39) Wat zeker interessant is bij gevaarlijke weeromstandigheden zoals sneeuw/ ijzel! (Rond dit tijdstip komt de ochtendspits immers op gang)

De huidige website bestaat uit een vijftig tal mapjes met enorm veel files met codes in verwerkt. Deze mapjes zijn afkomstig van een template waar de website de basis hiervan gebruikt. Kortom gezegd: Het is met de huidige website zeer moeilijk om zaken te wijzigen of om de website te veranderen. Momenteel ben ik een nieuwe template aan het proberen die deze zaken veel ordelijker tentoonstelt. Daarom ben ik alsook opzoek naar mensen/ bedrijven die me hierin vrijblijvend in kunnen helpen om een duidelijk verstaanbare website te creëren. (uiteraard ter compensatie doormiddel van reclame)

Op vragen om een app te creëren, dat is inderdaad een leuke tip! Maar een app ontwikkelen kost algauw enkele duizenden euro's, die er momenteel jammer genoeg niet zijn. Ik neem dit idee mee naar de toekomst toe!

Daar ben ik me dan ook zeker van bewust! Daarom heb ik een extraatje voor boeren in onze streken... Indien u een boer bent, en dus zeer afhankelijk bent van het weer, dan mogen jullie mij een berichtje sturen via dit contactformulier. Op deze manier wil ik jullie meer op de hoogte houden van het actuele weer, en jullie hiervoor extra informeren via mail! (of eventueel doormiddel van een sms bij dringende weersituaties) Ook voor andere mensen/ activiteiten of evenementen die weersafhankelijk zijn, mogen steeds een mailtje sturen via info@weerstationzoersel.be. 

 

De resultaten van de gehele enquête kunnen jullie via deze link openen: RESULTATEN ENQUETES

 

Alvast heel erg bedankt aan alle deelnemers!!!

 

Niels Spaenjers