Weerstation Zoersel Live Webcam Weerstation Zoersel Live Webcam


sateliet wolkenradar  


Doneren

CBI


onweer radar meer informatie blitzortung!


regen radar  rain snow radar


Enkele sfeerfotootjes...  

Het weer levert geen direct gevaar op.    Er zijn geen waarschuwingen afgegeven.

UPdate crowdfunding 20/11/2018

Investeer mee in de installatie van weerstation Zoersel!

Enkele maanden geleden, startte ik een crowdfunding om te kunnen investeren in de peperdure installaties waarvan dit weerstation gebruik van maakt. Hetgeen wat er nu al geïnstalleerd is om deze website draaiende te houden (Davis weerstation + alle assecoires, webcam, weerserver, website, andere kosten...) heeft mij al op zijn minst €  5.000 gekost doorheen de jaren. Als (nog) student, heb ik hier quasi al mijn spaarcenten in moeten steken. Nu, na enkele jaren, beginnen er instrumenten het wat af te weten, waardoor hier opnieuw in geïnvesteerd moet worden. 

Via de crowdfunding had ik dan ook nooit kunnen denken dat hier tot mijn verbazing, enorm veel respons is op gekomen, waarvoor nog steeds hartelijk dank! In totaal doneerden maar liefst 60 personen en/ of bedrijven hun bijdrages via de crowdfundingsite (bedrijven kunnen via deze weg een factuur krijgen) of via PayPalknop (links op de site).

Bijdrages kunnen ook altijd vrijblijvend overgeschreven worden op BE93 0018 4122 1967 / GEBABEBB

Wij zitten ook niet stil... De eerste vernieuwingen werden al doorgevoerd. Zo is de windmast verhuisd van 4 meter, naar 10 meter hoogte waardoor de metingen correcter doorgespeeld kunnen worden naar jullie. 

Het is dus van groot belang dat jullie dit project mee kunnen ondersteunen. Niet alleen voor weerstation Zoersel & omstreken, maar voor alle inwoners uit de wijde omgeving van Zoersel! Hoe meer waarnemingen we kunnen doen, hoe meer plezier en informatie er op onze site kan komen tijdens 'spectaculaire' periodes zoals stormwinden, onweer, hevige regenval,...

De afgelopen maanden werd ik zelfs gecontacteerd door niet minder dan de Politie Antwerpen in verband met de humidex waarde. Deze waarden worden ook door verschillende bedrijven in de omgeving gebruikt waaronder een betonbedrijf in Rijkevorsel alsook bedrijven die dakwerken uitvoeren. 

Deze pagina mag gerust gedeeld om nog meer Zoerselenaars en mensen uit wijde omstreken te kunnen bereiken over deze crowdfunding.

Alle hulp is meer dan welkom!

Hartelijk dank voor uw interesse! 

Uw weerman, 

Niels Spaenjers

Deze bedrijven hebben al een bijdrage geleverd: 

ONZE HOOFDSPONSOR: Algemene bestratingen Wesley Roelen (Oostmalle): € 150

 

Dakwerken Wim Noelants (Rijkevorsel): € 100

Kerstens Bouwonderneming bvba (Rijkevorsel):  € 100

Web-engineering bvba (Schilde):  € 100

N-VA Zoersel (Zoersel): € 100

Wijngaardhof (Westmalle):  € 50

Cat Alicious (Zoersel):  € 25

Chios Beauty & Nails (Sint-Antonius): € 20

Immo KWP (Sint-Antonius)  € 25

Alle karweiwerken Eelen michael (Malle):  € 20

Kleuterstad binnenspeeltuin (Turnhout):  € 20

De wijnkelder (Halle-Zoersel):  € 13 

Aeronaut Ballonvaart (Herentals):  € 5

 

Geld inzamelen | Doneeractie.nl